Tacopaj!
Pajdeg:
- ca 3dl GF mjölblandning (180g)
- 1 krm salt
- 100g smör eller margarin
- 1 ägg
Hacka samman mjöl, salt och fett till en grynig massa, anvnd matberedare eller en gaffel. Även fingrarna går bra!
Tillstt ägget och arbeta ihop till en lagom slät och smidig deg.
Tryck ut degen i en pajform som är ca 24cm i diameter.
Tacofyllning:
- ca 800g blandfärs, eller bara nötfärs
- 2 pkt tacokrydda
- 2,5 dl creme fraiche
- 200g riven tacoost
- 23o g (1 burk) tacosås av valfri styrka
Stek köttfärsen och tillsätt kryddorna. Man skall inte blanda i vatten!
Blanda creme fraiche, ost och tacosås i en bunke.
När köttfärsen är färdig lägger du den i pajskalet (det behöver inte förgräddas).
Häll ostblandningen över köttfärsen och sätt in i ugnen.
Grädda i 200 grader i ca 30 minuter.

