Pasta carbonara.
- Jag har alltid gjort pasta carbonara med grädde. Men min kollega som bott i Italien i många år berättade för mig att i Ilalien hade man aldrig grädde i och de undrade var vi fått den idéen från. Vi har en dotter som verkligen ÄLSKAR min carbonara. Inte ens på restaurang tycker hon den är bättre. Fatta att jag ändå har ett rykte att leva upp till!!! Men fick för mig att testa det italienska sättet, gissa om det blev bra! Kommer aldrig att ha grädde i mer! Detta behövs till 4-5 portioner.
- Zeta Spaghetti Casa Di Luca
- 160 g pancetta
Zeta Pancetta
LÄS MER - 2 vitlöksklyftor finhackade
- 4 äggulor
- 100 g Reggiano, 22 månader
Zeta Parmigiano Reggiano 22 mån
eller Zeta Storbit Grana Padano 16 mån riven - 4 msk Olivoljs
Zeta Extra jungfruolivolja Classico
LÄS MER - salt
- svartpeppa
Hi there, dude! Haven't seen you in ages. How've you been, man? Though I lack deep expertise, this topic is worth investigating Aluminium scrap collection Bon voyage, and may your adventures be truly grand and fulfilling