Planering, Assareds vänner mm

/ Permalink / 0
Idag träffade jag min TL Susanne på Åhlens för en planeringsfika. Vi skall ha en VIP-dag för våra värdinnor/blivande värdinnor, den 3 december.
Det var så skönt att sjunka ner i deras sköna soffor, dricka kaffe och planera. Jag tog en MACRON (stavas det så?) till mitt kaffe. Den var pytteliten, men den var så söt så jag kunde inte ens äta halva! Nu förstår jag varför de gör dem så små, nästa gång tar jag hallon istället för choklad ^^
Sen fick jag ta vagnen till Frölunda för Moa skulle kolla synen. Rulle och hon åkte bil dit så fick jag ta vagnen efter mitt möte. Hon såg bra men hon anstränger sig tydligen förmycket så hon skall få glasögon.
Vi behöver inte gå till optikern utan det räcker med läsglasögon som man kan köpa på apoteket. Det blir lite svårt att hitta så små men vi tog en sväng förbi ett apotek och hittade några som var så där, vi får väl se om vi hittar några små, fina. Hon skall ju bara ha dem när hon läser.
Moa hittade lite mer som hon önskar sig...Kappahl stl 140

Hello Kitty väska, Lundbergs.....

På kvällen hade jag möte på skolan. Där finns ju en föräldraförening som heter Assareds vänner. Tyvärr är det ju inte så många som är med, men nu skall det bli ändring på det! Det var ett bra möte och vi hade massa bra idéer. Känns som detta blir ett litet mellan år, man får "ragga" folk, komma med idéer, kanske göra en grov planering och sen dra igång ordentligt efter sommaren :)
Återkommer med mer info efter årsmötet i januari......
Till top