Grrrrrr

Allmänt / Permalink / 0

I fredags ringde jag vårdcentralen. Jag berättade att jag har en tid men att mina värktabletter inte räcker, jag hade bara en kvar. Oj, fick jag till svar. Tyvärr är din läkare ledig idag men jag ber honom ringa dig på måndag. Det var ju snällt (jag kunde ju ringt lite tidigare, innan jag bara hade en tablett kvar).
Måndagen kom, vågade inte gå någonstans utan min telefon. Moa fick hämta posten (vi har postlåda i källaren med noll i mottagning). Men det ringde väl ingen :(
På tisdagen ringde jag alltså igen.
-Hej, jag ringde er i fredags. Längre han jag inte förrän hon på vårdcentralen avbryter mig och säger:
-Ja, angående ett recept. Det är inskickat till Apoteket.
Jaha, hur skall jag veta det? Läkaren skulle ju ringa mig.
-Du får väl gå till Apoteket och kolla!
(nu är jag lite lätt irriterad)
-Men läkaren skulle ju ringa mig! Inte lätt för mig att veta att han bara skriver ut ett recept. Det har aldrig hänt, han ringer alltid innan. Dessutom är det ju ganska starka tabletter så jag trodde aldrig att de bara skrev ut.
-Ja, men här står inte att han skall ringa.
Okej, någonstans har det ju blivit fel, hon jag pratade med i fredags sa en sak till mig, men skrev in en annan. MEN! Hon jag pratade med på tisdagen behöver väl inte vara så otrevlig! Hon borde vän vara glad att jag inte ville ha en läkartid!
Blir så trött!!!!!
Pratade även med försäkringskassan i tisdags. Jag ringde för över en vecka sen och sa att jag vill börja jobba. Hon skulle kalla oss till möte. Sen hörde jag inget mer. Började bli irriterad på henne med, så jag ringde, men då visade det sig att hon pratat med min chef och hon tyckte vi kunde ha ett möte. Men när hon pratade med personal avd ville han gärna själv ringa mig och höra vad jag kan och inte kan. Har han ringt? NEJ! För när han skulle ringa tillbaka till fk när han pratat med mig! Min handläggare fick inte tag på honom på hela dagen igår. Hon skickade även mail, känns ju så där roligt när man säger att man vill jobba så skall personal avdelningen sätta käppar i hjulet! Fast det är klart, en vikarie har ju fått min tjänst fast, (jag kommer ju aldrig kunna återvända dit ändå) och de skall omplacera massa folk, för de skall göra en omorganisation på jobbet. Men det är ju ett perfekt tillfälle att flytta mig! De tänker inte!

Till top