Lite grövre frukostfrallor

Allmänt, Bakning UTAN gluten / bakning, frallor, frukost, glutenfri, glutenfritt, nybakat / Permalink / 0
Imorse bakade jag frallor till frukost. Eftersom jag har massa grovt mjöl i skåpet så bytte jag lite av mjölet till grovt. Sen använde jag lite mer mjöl och de bliv riktigt fina och liks goda som vanligt. 
Detta behövs till 5 frallor:

2 dl ljus mjölmix
2 1/2 dl grov mjölmix
1 msk bakpulver 
2 msk ljus sirap
1 tsk salt 
2 1/2 dl vatten 

1 ägg till pensling 
Riven ost 

Gör så här: 
* Blanda alla ingredienser i en bunke. 
* Klicka upp 5 frallor på en plåt med bakplåtspapper. 
* Pensla med uppvispat ägg. 
* Lägg på riven ost (gärna lite starkare). 
* Grädda i 175 grader i ca 10-15 minuter. 

Servera varma. 



Till top