Vilken dag....

Allmänt / Permalink / 0
Idag har jag inte gjort mycket....har haft väldigt ont i mina lår! Och det beror inte på att jag tränat utan på att jag har cystor, tydligen kan den värken dra sig ner i låren, inte roligt :(
Så när Moa var i skolan och Rulle jobbade låg jag mest i sängen och läste och såg på TV, har ju mina tvprogram som jag följer på dagarna! Först är det dubbelavsnitt av Hem till Gården och sen Holby city.
Idag är det ju tisdag så Moa skulle till Galaxen, hon går där varje tisdag på något som heter Barn och djur. Då får hon vara med och ta hand om alla djuren, ge dem mat mm. Jag tycker det är bra att hon är med där eftersom hon inte är så glad i djur! Hon är nästan rädd för allt!!!
Sen skulle vi åka och handla! Kylen var väldigt tom...inte kul. Men vi har haft så mycket med svärfar att vi glömt åka och handla och igår var Rulle på "herrklubben". Det är ett gäng gubbar som träffas en gång i månaden och lagar mat. Varje gång kommer han hem och talar om vilken underbar mat de lagat, men jag har ännu aldrig fått den här hemma.....Resten av veckan har jag Living and room! Jag har några visningar och sen skall vi även vara med på Hem och villa mässan! Så om ni har vägarna förbi svenska mässan kom gärna och hälsa på oss i monter B02:02!
Ja, vi fick ju handlat iallafall och sen tog vi en sväng till Mc Donalds. Jag gillar inte att gå dit, speciellt inte sen jag fått celiaki, vilka vidriga glutenfria hamburgebröd de har! Usch och fy! Men Moa ville gärna gå dit och vi har inte varit där sen långt innan sommaren, så okej då. Vi gick dit. Kom på att jag kunde ju ta chicken wings. Men när jag ätit några inser jag att det är panering på dem! Inte så mycket, men där blev min mage kass!!!!! Så nu blir det aldrig Mc Donalds mer, finns ju inget gott för oss stackare som inte kan äta gluten......
Moa och Rulle äter för fullt!
Till top