Ha de gott

Allmänt / Permalink / 0

Har just läst ut boken Ga de' gott av Glenn Hysén. Skall väl vara ärlig och säga att jag inte minns honom så där jätte mycket från hans aktiva tid, tror jag var lite för ung. Det var nog mest handboll i skallen på mig. Men det är klart, man visste ju då klart vem han var.
Jag har ju aldrig träffat Glenn, men på något sett så känns boken som han. Han säger vad han vill och när han vill. Tror att många missuppfattar honom, men det är klart. Vissa vill ju alltid vrida och vända på det som sägs.
Han skriver om sina skilsmässor och om sina barn. Mest om Tobias och Anton. Men jag tror att det beror på att det är de som syns mest ute. Jag kommer ihåg när han och Anton var med i Skavlan och Anton berättade att han fixat någonstans att sova den kvällen han skulle "komma ut". Jag vet att jag sa till min man: kolla Glenn, nu blev han riktigt ledsen, för man såg det verkligen på honom. Han kanske inte blev ledsen utan mer besviken att hans son trodde han skulle bli utslängd för han var gay. Om detta skriver han med.

Å naturligtvis om alla år som proffs och om hur roligt de hade utanför planen. Tror inte det funkar på samma sätt idag. Sen tycker jag alla GAISare skall läsa om hur det gick till när GAIS lurade honom på massa pengar och han får skiten för att deras ekonomi gick i botten!

Nej, alla som gillar fotboll, Glenn eller bara vill ha sig några skratt skall absolut läsa denna boken!!!

Till top